Minik, Ban Ban, Erdek'i Mert Ali ile geçti.

Minik, Ban Ban, Erdek

U-15 Gençler liginde Bandırmaspor, Şampiyonluk yolunda Erdek engelini 2-0 la aştı.

U-15 Gençler ligi ilk karşılaşmasında 2-2 lik skor ile yüksek performansta bir karşılaşma sergileyen ekipler, Bandırma’daki rövanşta aynı tempo yakalanamadı.

Ev sahibi Bandırma’nın üstün oynadığı karşılaşmada Erdek gol şansı bulamazken kalesinde 2 de gol buldu.

Stat: Sanayi Arena

Hakemler: Göktuğ Altıkat*** Onur Yoldaş*** Erge Akova***

U-15 BANDIRMASPOR: Ali*** Buğra*** Savaş Deniz*** Mehmet*** H. Hüseyin*** Mustafa Kaya**** Fırat****(Bülent***) Furkan***(Mustafa Karadağ***) Mert ****(Batıner***) Mert Ali **** Emin Can***

Antrenör: Mustafa İZGİ

U-15 ERDEKSPOR: Emir*** Burak** Süleyman** Ş. Göktuğ** H. Can*** G. Tekin**(İrfan**) Emir ** Anıl**(Kemal**) Emre **(Emre Can**) Can**(Osman**) Emirhan**(Tuğberk**)

Antrenör: Salman KOÇU

GOLLER: DK. 21 ve 40 Mert Ali ATAKULU (BANDIRMA)

U-15 lig’de Şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor ligin ilk devresinde 2-2 berabere kaldığı Erdekspor’u rövanşta Mert Ali Atakulu ile aştı 2-0.

Lider Bandırmaspor disiplinli çalışmanın karşılığını, ilk 35 dakikanın 21 dakikasında golcü kramponu Mert Ali ile perdeyi açtı.

Mert Ali, Erdek ceza yayı önlerinde kazanılan serbest vuruşta topu ağlarla buluşturmayı başardı ve bu gol aynı zamanda maçın kırılma noktasını oluşturdu.

Bandırmaspor ilk 35 dakikayı 1-0 önde tamamlarken 2 yarının 5.ci, karşılaşmanın 40. Dakikasında yine Mert Ali, Erdek defansını aşarak girdiği ceza alanında kaleci Emir’i avlamayı başardı ve karşılaşma 2-0 Bandırmaspor’un üstünlüğü ile kapandı.

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli